På topp 100-lista - allerede

Det var en gang har levd kun kort tid i Origo. Men allerede er sonen på topp 100. Da kan vi si god helg med god samvittighet.

I hele Origo er det i løpet av uken skrevet 5235 innlegg, 17069 kommentarer og lagt ut 10053 bilder i 2431 soner.
Soner er Origos møtesteder. De kan fungere som blogger, diskusjonsgrupper, fotosider eller prosjektverktøy.
Med nær 2500 ulike soner med alskens tema er det ikke dårlig av Det var en gang å plassere seg som nr. 81 blant ukens mest aktive soner. Aktiviteten etter forholdsvis kort tid er bra. I alt samler sonen nå over 230 kommentarer og 315 bilder. 122 bilder har kommet inn siste uke – de fleste fra eksterne bidragsytere. Altså ikke fra Rana Blads eller Helgeland Museums arkiver.
Antall medlemmer er foreløpig lavt, 23 i tallet – men 14 av dere er kommet til de siste dagene. Mange besøker også Det var en gang via via. For eksempel får vi mange besøkende fra Polarsirkelsonen.no som har 818 medlemmer. Trafikken inn er god per dato.
Med det god helg til alle bidragsytere og medlemmer. Neste uke kommer kanskje flere medlemmer til, og at nye, spennende motiver dukker opp er vi helt sikre på.

Vist 108 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Jeg har lyst å bifalle oppstarten av “Det var en gang” her på Origo! Det er et kjempeflott tiltak, og jeg er sikker på at det rundt i de mange tusen hjem i Rana og omegn sitter veldig mange som har bidrag de gjerne kunne hatt med her.
Nr. 81 sist uke – betyr vel at vi neste uke satser på å komme over 50. plass? :)

Det er etterhvert en god del av de “godt voksne” som behersker internett, og når RB kommer med en stor annonsering av sonen, samt at vi medlemmer yter vårt for å hanke inn flere av de vi kjenner, så har jeg tro på at dette kan bli et veldig aktivt sted!

Så langt har jeg stortrivdes her, og ser med glede frem til masse spennende bilder og kommentarer!

Takk til Maiken & co. – og alle dere som viser frem gullkantede tilbakeblikk!

BP

Og hyggelig med hyggelig innspill. Er bare å tipse venner og kjente som kan ha interesse av sonen – eller folk man vet sitter med interessante bilder. Det fine er også at vi nøster opp info om fortiden vi kanskje ellers ikke ville fått og får tatt vare på lokalhistorie som kunne gått tapt eller blitt glemt.

Annonse

Nye bilder